Diensten
Cadeaubon
Weet je niet wat kopen voor de verjaardag van je petekindje? Of heeft jouw schoonvader al genoeg flessen van zijn favoriete rum? Goed nieuws! Met een cadeaucheque van Selexion zit je altijd goed. Jij bepaalt het budget, het feestvarken kiest het cadeau!

Ecocheques
Duurzaamheid is vanzelfsprekend bij ons. In onze winkels kan je dus ook betalen met ecocheques. Hier kan je energiezuinige toestellen mee kopen met het Europese ecolabel vanaf A+. Wist je trouwens ook dat je kan betalen met ecocheques voor een reparatie van een toestel met ecolabel vanaf A+? Geruststellend om te weten dat je niet altijd direct afscheid moet nemen je vertrouwde toestel bij elk probleem, toch?

Samen met jou gaan onze elektrospecialisten op zoek naar de beste oplossing.

Bebat & Recupel
Onze winkel promoot een ecologische levensstijl. Daarom hebben we een Bebat-inzamelpunt voor oude batterijen en een Recupel-inzamelpunt voor oude en defecte elektrotoestellen. Want ecologisch gaat nooit uit de mode.

Vakkundige installatie
Wil je je gloednieuwe laptop graag startklaar meenemen naar huis? Geen probleem! Onze elektrospecialisten steken graag de handen uit de mouwen voor jouw comfort.

We beantwoorden ook graag al je vragen en leggen je precies uit hoe je je nieuwe toestel heb beste gebruikt. Als toemaatje geven we je ook nog nuttige tips over het onderhoud en wat je kan doen, mocht er ooit een probleempje opduiken.
Levering
Is die die mega coole (en grote) nieuwe TV de jouwe? Wij leveren met veel plezier grote en andere elektrotoestellen, aangekocht in onze winkels, of via de web shop aan huis.

Wil je dat we nog wat verder gaan en alles ook professioneel installeren? Lees hiernaast dan even verder!